Arkane werkt aan Marvel’s Blade

Er gingen al langer geruchten dat Arkane druk bezig was met een nieuwe game en men ging er eigenlijk een beetje vanuit dat het om Dishonored 3 ging, maar niets is minder waar. De studio kwam tijdens de Game Awards met een dikke verrassing. Geen Dishonored 3, maar Marvel’s Blade.

Marvel Games en Arkane Studios kondigden afgelopen nacht de game Blade aan. De titel wordt ontwikkeld door Arkane Lyon, de studio die verantwoordelijk was voor Dishonored 2 en Deathloop en zal geregiseerd gaan worden Dinga Bakaba die dat ook al deed voor Deathloop.

In Blade gaan we met de gelijknamige vampierjager naar Parijs om diverse bloedzuigers om zeep te helpen. Het wordt een volwassen, singleplayer actie avontuur en in tegenstelling tot wat Arkane vaak maakt geen first person, maar een third person game.

De trailer toont ons geen gameplay en ook een releasedatum is nog onbekend, maar dit is wel een game die ik als Marvel-fan absoluut in de gaten ga houden. En is Arkane tegenwoordig ook niet een Xbox-studio? Game Pass anyone?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties