Apex Legends, de game die vanuit het niets aangekondigd werd, is een hit. 25 miljoen spelers hebben de game al gespeeld. Klein minpuntje is dat die spelers nog niet cross-play kunnen schieten, maar dat gaat nog wel komen.

Letterlijk vanuit het niets was daar ineens Apex Legends. Een battle royale game die zich afspeelt in het Titanfall-universum. De game is, mede vanwege het feit dat hij gratis te spelen is, een grote hit. Ruim 25 miljoen verschillende spelers hebben al tegen elkaar gestreden om als laatste over te blijven. Dit hebben ze alleen wel exclusief tegen spelers op hetzelfde platform moeten doen, want de game ondersteunt geen cross-play. Tenminste, nog niet.

Mocht je nou vrienden hebben die per ongeluk de verkeerde console hebben gekozen, maar daar wel tegen willen spelen dan heeft Respawn’s Lead Producer, Drew McCoy, goed nieuws voor je. De studio heeft namelijk wel plannen om cross-play in de toekomst mogelijk te gaan maken. Wanneer dit dan moet gebeuren is echter nog niet bekend.

Roep dus tot die tijd nog maar een paar keer naar die ene vriend met een PlayStation dat hij toch echt de verkeerde console heeft gekozen en speel lekker nog een paar potjes met je vrienden die wel een Xbox One hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments