Star Wars Jedi: Fallen Order heeft een update gehad. Met deze update zijn een aantal bugs opgelost, maar is ook de Pre-Order bonus van de game beschikbaar geworden voor iedereen die de game heeft, ongeacht of je hem gepre-ordered hebt, of pas later aangeschaft hebt.

Zo’n blauwe of groene lightsaber is natuurlijk hartstikke cool, maar bijna elke Jedi heeft die kleur al. Het liefst zou je dus een aparte kleur lightsaber hebben, zoals de paarse van meester Windu, of misschien wel een oranje. Dat laatste is nu mogelijk.

De oranje lightsaber was een pre-order bonus, maar is nu dus beschikbaar voor iedereen die de game heeft. Naast het oranje lichtzwaard zijn er ook nog een aantal hilts voor je lightsaber, een skin voor Bee-D-1 en een gouden skin voor de Mantis beschikbaar gekomen.

Behalve het unlocken van deze bonus is er met deze update ook een bugfix meegekomen. Zo was het mogelijk om raketten te laten ontploffen met een exploit in de photo mode voordat je door ze opgeblazen zou worden. Hoe mensen achter dat soort dingen komen is mij een raadsel, maar het is nu in elk geval niet langer mogelijk. Daarnaast zijn er ook nog een paar andere dingetjes opgelost.

Ik heb als iemand die helemaal niks met Star Wars had lang getwijfeld of ik de game aan zou schaffen, maar heb er tot nu toe nog geen moment spijt van gehad. Zijn er anderen die hetzelfde hadden?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
roko
roko
2 jaren geleden

Ik vond het een toffe game al had ik wel graag wat meer tegenstand willen hebben, zodra je eenmaal je skills hebt opgeschroefd wandel je bijna overal moeiteloos doorheen. Maar dat mag de pret niet drukken, ik heb mij goed vermaakt. Vooral het “tjeemig-de-peemig” momentje als ineens “die meneer” (ik wil geen spoiler plempen) voor je staat was heel erg tof, de moed zonk mij aardig in de schoenen op dat moment. Erg goed gedaan! 🙂