Tindalos Interactive en Focus Entertainment, in samenwerking met 20th Century Studios, maken vandaag bekend dat Aliens: Dark Descent, de realtime, squadgebaseerde tactische actiegame, op 20 juni 2023 wereldwijd verschijnt.

Aliens: Dark Descent werpt fans in een vijandige sci-fi-omgeving, waar ze diverse tactische vaardigheden moeten benutten om te overleven in een authentiek Alien-verhaal, vol sinistere geheimen, iconische Xenomorphs en gloednieuwe dreigingen. Duik in de gruwelen en wonderen van Aliens: Dark Descent met een filmachtige, verhalende campaign.

Rekruteer en verbeter Colonial Marines voor je eigen squad, dat je in realtime en als één eenheid kunt aanvoeren met de intuïtieve besturing van zowel toetsenbord & muis als controller. Elk commando dat je geeft wordt razendsnel opgevolgd door de marinier die het meest geschikt is voor de situatie, op basis van vaardigheden en uitrusting. Spelers moeten slim te werk gaan om zich veilig een weg door de uitgestrekte, reactieve levels te banen en doelen te voltooien. Wees voorzichtig en houd de gezondheid van elke marinier in de gaten – want wie sneuvelt in de strijd keert nooit meer terug.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties