Er waren nog maar 5 dagen over om Psychonauts 2 te sponsoren, dus we mogen wel redelijk zeggen dat het op het nippertje gehaald is. Hoe dan ook heeft Double Fine, de producent van Psychonauts 2, hun doel bereikt via een Fig campagne.

Double Fine had als doel gesteld om 3,3 miljoen dollar op te halen via deze crowdfunding website. Met nog 5 dagen over en een behaald bedrag van 3,365 miljoen dollar is het helemaal goed gekomen dus. Wat betekent dit voor de liefhebber van Psychonauts? Alleen maar goeds natuurlijk! Double Fine gaat van dit geld de opvolger van de actie/avonturen platformgame maken. Double Fine is de producent van onder andere Brütal Legend, dus leuke games maken kunnen ze zeker.

Nu er nog 5 dagen op de teller staan betekent het dat al het geld wat extra wordt opgehaald gestoken wordt in de details van de game. Dit is niet alleen het oppoetsen van de graphics, maar hoe meer geld er beschikbaar is, hoe groter ze de game kunnen maken. (Niet geheel onlogisch natuurlijk.)

Omdat de crowdfunding zijn doel heeft behaald heeft Double Fine onderstaande video gepost om alle backers te bedanken.

Double Fine roept dus ook vooral op om ze te blijven sponsoren, want hoe meer geld er in het laatje komt, hoe beter ze het voor de fans kunnen maken.

Via deze link kun je Double Fine nog steunen bij hun avontuur in het ontwikkelen van Psychonauts 2. Bij het meest goedkope pakket van 10 dollar krijg je als bedankje een downloadlink voor de originele Psychonauts en komt jouw naam in de credits van nummer 2 te staan. Met al bijna 21 duizend backers zullen de credits van de game behoorlijk uitgebreid zijn, dat wordt dus wel speuren naar jouw naam! Je kunt tot tienduizend dollar sponsoren, dus ook voor de rijke tata’s zit er een mooi pakket tussen. De pakketten van vijfduizend dollar zijn al uitverkocht, dus sla gauw je slag!

Psychonauts 2 zit nu nog in het zogenoemde ”development” stadium. De verwachte release van Psychonauts 2 is herfst 2018, nog even geduld dus!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments