Als de krachten van het paranormaal begaafde kereltje Razputin je niet laten duizelen, dan doet het kleurenpallet in de game Psychonauts 2 dat wel. Lees verder om je te vergapen aan maar liefst 25 nieuwe screenshots van deze bijzondere platformer.

Psychonauts 2 spat van je scherm af. Of de game HDR gaat ondersteunen is op dit moment niet bekend, maar met een beetje goede implementatie van die techniek, speel je dit jaar geen kleurrijkere game dan deze. Het originele Psychonauts is sinds vorige week opgenomen in de Game Pass. Maar eigenlijk zijn er legio redenen te noemen waarom de game al onderdeel zou moeten uitmaken van jouw bibliotheek met spelletjes. Neem de uitgesproken stijl, de eigenzinnige karakters of de bizarre scenario’s die zich in de game ontvouwen.

Psychonauts 2 verschijnt 16 jaar na het origineel. Een dag of kwartaal kan ik niet noemen, maar het jaar 2021 is een feit. Waar je wel op kunt rekenen is dat Psychonauts 2 vanaf dag één in de Game Pass zit. Ontwikkelaar Double Fine is immers onderdeel van de Xbox-familie. De game verschijnt voor Xbox One, Xbox Series S|X en de pc.

In Psychonauts 2 leren we dat Razputin Aquato zich dolgraag bij de internationale paranormale spionage organisatie ‘Psychonauts’ wil voegen. Maar momenteel kampt deze groep sensitieve superspionnen zo met haar eigen problemen. Zo is de leider van de groep sinds zijn ontvoering niet meer de oude. Bovendien lijkt een mol zich bij de organisatie naar binnen te hebben gewerkt. Niet zo’n zwarte, nee, je moet denken aan iemand die informatie lekt. Het donderse plan hier achter? Dat is om de moordlustige Maligula uit de dood te laten herrijzen. Razputin zal zijn krachten (denk aan telekinese, pyrokinese en levitatie) ten volste moeten benutten om het plan een halt toe te roepen… voordat het tot uitvoering gebracht kan worden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments