Tijd voor het potje zout want het blijft natuurlijk gissen met alle geruchten. Dit is er weer één voor de categorie ”geen idee, doe er maar wat mee”.

Al jaren gaan er geruchten voor een remaster van Red Dead Redemption 1. Een dikke maand terug was er zelfs nog nieuws over. Volgens een insider bij Rockstar heeft het de plannen voor deze remaster geschrapt. GTA4 zou ook rijp zijn geweest voor een remaster, maar door de tegenvallende cijfers van de GTA: Trilogy editie, zit dat plan er ook niet meer in.

Tez2 is iemand op Twitter die wel vaker de juiste informatie had, waardoor het bericht ietwat geloofwaardiger wordt. Het blijft altijd gissen rondom Rockstar, want zelf brengt het bijna niks naar buiten en de geruchten zijn altijd gestart door gasten als Tez2. Het is op zich niet heel raar om in te denken dat Rockstar GTA4 laat liggen omdat de GTA Trilogie enorm tegenviel. Niet alleen qua graphics, maar ook waren er ontzettend veel technische problemen en leek het gewoon een ontzettend grote en schaamteloze cash grab. Moederbedrijf Take-Two heeft een paar maanden geleden laten weten dat het blijkbaar wel goed presteert qua verkopen, maar daarmee is alles dan ook gezegd.

Wanneer er aan Tez2 wordt gevraagd naar de ‘enhanced versie’ van Red Dead Redemption 2, zegt hij dat deze er nog wel aan komt. Het is alleen onbekend wanneer deze nieuwe versie er komt. Denk aan bijvoorbeeld verbeterde graphics en wellicht raytracing erbij alsmede natuurlijk snellere laadtijden (en dat is geen overbodige luxe in Red Dead Redemption 2).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments