Een bron die het behoorlijk vaak bij het juiste eind heeft, liet afgelopen week op het GTA forum weten dat Bully 2 in de maak is. De game staat zelfs gepland om te releasen na Red Dead Redemption 2.

Bully

De eerste versie van de game is in 2006 al uitgebracht. Maar deze kreeg in 2008 al een remake, met nieuwe missies, achievements en uitgebreidere personages. De game draait om Jimmy Hopkins, die door zijn ouders is gedumpt op een kostschool in New England.

De game heeft een open wereld waarin je vanuit de derde persoon speelt, het genre is actie-avontuur. De eerste Bully game werd erg goed ontvangen, helaas had de Xbox 360 versie behoorlijk wat bugs en glitches die uiteindelijk nooit echt zijn opgelost.

Ook in 2016 kreeg de game weer een remaster. PS4-spelers konden vanaf maart aan de slag met de nieuwste versie. Ook kregen spelers met iOs en Android in december 2016 de kans om de game nog eens uit te testen.

Heel veel geruchten

De komst van Bully 2 is al meerdere malen aangekondigd. Vandaar dat veel spelers zich nu afvragen of die nieuwe game er ook daadwerkelijk gaat komen. Veel mensen halen Agent aan als argument, want deze game zou in 2010 al in de maak zijn en de release voor PS3 en Xbox 360 stond al tijden gepland. Toch is deze game er 7 jaar later nog niet, maar hij staat nog wel in de lijst van alle games van Rockstar.

Bully 2 is indeed in development and is supposed to be the next game after RDR2.

Hoe dan ook is Yan2295 behoorlijk zeker van zijn zaak. Hij lekte al vaker informatie wat achteraf waar bleek te zijn. Dus de spelers beginnen toch weer hoop te krijgen. Red Dead Redemption 2 staat gepland voor het najaar van 2017, dus als Bully 2 daadwerkelijk in productie is zou het niet gek zijn als we er binnenkort iets van horen.

Natuurlijk weten we dat Rockstar de grote evenementen zoals de E3 links laat liggen. Dus de kans dat we daar iets gaan horen over Bully 2, of eventueel over Agent, is heel erg klein. Toch hebben ze wel een paar keer wat van zich laten horen tijdens dit evenement, dus de hoop is nog steeds aanwezig.

Zouden jullie een vervolg op Bully kopen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments