Er lijkt wat meer insider info naar buiten te komen, wellicht door de commotie die 50 cent veroorzaakte met zijn post over Vice City (en inmiddels is weg gehaald).

Vorig jaar maakte Rockstar bekend dat GTA 6 in ontwikkeling is en dat wisten we natuurlijk al langer. Veel details waren er niet, totdat er ongelofelijk veel materiaal lekte uit allerlei jaren van de ontwikkeling van GTA 6. Het gelekte materiaal suggereerde hetgeen wat iedereen al vermoedde, namelijk dat we terug gaan naar Vice City maar dan in de hedendaagse setting en niet de jaren ’80.

Insider Tez2, die al vaker zaken juist heeft gerapporteerd, lekte afgelopen dagen dat de aankondiging van GTA6 dit jaar zal komen. De release date zou dan in 2024 plaatsvinden, hoewel we er rekening mee kunnen houden dat het wordt doorgeschoven naar 2025. Rockstar zou volgens de insider blijkbaar ook stukken uit de game snijden om de release datum te halen. Deze stukken kunnen dan post-launch aangeboden worden als DLC (of dat gratis of betaald is, dat is nog maar de vraag).

Deze release informatie komt overeen met wat we al eerder hebben gelezen, namelijk dat uitgever Take Two heel veel geld heeft gereserveerd voor marketing in 2024.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties