We hebben weer een parel van een game om te verloten. Twee fysieke exemplaren van F1 2021 voor de Xbox liggen klaar om op de post te gaan. Wil jij kans maken om te winnen? Lees dan snel hoe je deel kunt nemen!

UPDATE 19-12-2021: Uit de grabbelton zijn twee winnaars getrokken. Veel plezier met de game Marijn Sijbers (inzending via Twitter) en Angela van de Gevel (inzending via Facebook).

Vol spanning zitten we dit weekend allemaal aan de buis gekluisterd. Wie gaat het seizoen als winnaar afsluiten? Wordt het Hamilton of Verstappen? De sfeer zit er in ieder geval op onze Discord al goed in.

Om het F1-feest nog aantrekkelijker te maken, zullen we twee fysieke exemplaren van de game cadeau doen. Volgens onze Jeff één van de beste games van 2021, dus deze giveaway wil je absoluut niet missen.

Hoe kan ik F1 2021 winnen?

Wil je de game winnen? Dat kan als volgt:

  1. Volg ons op Twitter, join onze Discord, like onze Facebook-pagina of sluit je bij onze Facebook-groep aan.
  2. Laat in de comments op socials of de website weten dat je deze game graag wilt winnen!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot donderdag 16 december 2021 en sluit om 18:00 uur. De winnaars worden uit een digitale grabbelton getrokken en krijgen beiden een fysiek exemplaar van deze game. Tijdens aflevering 198 van onze wekelijkse podcast zullen we de winnaars bekend maken. Deze podcast wordt op vrijdag 17 december om 21:00 uur op Twitch live uitgezonden.

Dus, wil jij deze game winnen? Check dan snel onze socials en post een comment!

De winnaars worden door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaars hebben daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
JDMBlackcrow
JDMBlackcrow
11 maanden geleden

Die zou ik wel willen winnen. 😮

CheekyNPC
CheekyNPC
11 maanden geleden

Oef, een mooie actie.

Ik zou hem graag willen winnen 🙂