Voor het einde van de het fiscale jaar moet er nog een grote titel uit de koker van Capcom uit gaan komen. Wat zou het kunnen zijn?

Het fiscale jaar eindigt op 31 maart 2024. Capcom heeft tijdens een Q&A aangegeven dat er nog één grote titel uit hun koker zal komen en deze is nog niet aangekondigd.

Capcom weet de laatste jaren goede resultaten te boeken. Tijdens de Q&A heeft het bedrijf gezegd dat het op weg is om 11 opeenvolgende jaren van operationele inkomstengroei te bereiken na een sterk eerste halfjaar. Het best verkochte spel in 2023 was Street Fighter 6, dat nu meer dan 2,47 miljoen exemplaren heeft verkocht. De Resident Evil 4 remake verkocht nog eens 1,66 miljoen exemplaren. Capcom kent dus goede jaren en ik ben dan ook benieuwd wat er nog komen gaat.

Het zou voor Capcom een logisch moment zijn om hun nieuwe titel tijdens The Game Awards van 2023 aan te kondigen. Deze worden op 7 december 2023 door Geoff Keighley georganiseerd. Behalve het uitreiken van awards, wordt de show ook vaak gebruikt om grote aankondigingen te doen. Zo werd bijvoorbeeld in 2019 voor het eerst de Xbox Series X getoond.

De vraag die natuurlijk het meest leeft: welke titel zou Capcom gaan aankondigen? Laten we maar eens een rondje langs de XBNL-community maken. Wat denken jullie? Vul de poll ff in en dan bespreken we de resultaten tijdens onze wekelijkse podcast.

Van welke franchise gaat Capcom komende maanden een nieuwe game uitbrengen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Martinspire
Martinspire
1 maand geleden

Het is ongetwijfeld iets wat mij weinig zal interesseren haha