Laat je mening eens horen en doe mee met onze wekelijkse poll! We bespreken de uitkomst van de poll tijdens onze podcast!

Afgelopen week zagen we Chrono Odyssey aangekondigd worden. Een nieuwe MMORPG die waarschijnlijk in 2024 te spelen is. De aankondiging wierp tijdens De Week met XBNL de vraag op of we wel genoeg MMORPG’s op de Xbox hebben. Zouden we daar niet liever nog wat meer games van zien?

Xbox is heer en meester in de online multiplayer games, maar een goede MMORPG’s zou zeker welkom zijn. Zelf zou ik ook wel graag wat meer platformers en metroidvania’s op de Xbox zien verschijnen. Wat mis jij op de Xbox? Welk genre hebben we volgens jou een te kort aan? En, van welke type game mag het wel iets minder? Laat het weten in de poll en geef gerust in de comments een toelichting!

Je kunt trouwens meerdere antwoorden aanklikken! Mis je een genre: laat het weten in de comments!

Welk type games zou je graag meer op de Xbox zien?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Matthew
Redacteur
4 maanden geleden

Er zijn naar mijn mening al redelijk wat MMO games op xbox. Denk aan Black Desert online, Neverwinter, Tera Online, ESO, Phantasy star online 2 (US only meen ik). En van de rest van de Genres is er ook al een breed scala aanwezig. Zou persoonlijk wel meer vanuit de Japanse hoek willen zien. Meer Jrpg’s meer action adventure etc. Gewoon meer japans period 😅

Picnic82
Picnic82
4 maanden geleden

RTS gestemd. Maar zoek meer naar algemeen strategie/management. Mag ook turn based zijn, zoals Civ.

Martinspire
Martinspire
4 maanden geleden

Iets realistisch. Waarom moeten er overal monsters, zombies of andere gore zooi in zitten?
Verder mag Xbox wel eens gaan zitten voor een AAA game met dikke cast en dik verhaal waar je u tegen zegt. Gewoon even laten zien hoeveel centen je voor een enkele game neer kunt leggen waar alleen GTA van in de buurt komt.

Last edited 4 maanden geleden by Martinspire