De september console update is uitgerold en een veel gevraagde feature is nu eindelijke toegevoegd! Wat heeft de update ons allemaal gebracht?

Laten we direct maar even met het goede nieuws beginnen en de hijgerige clickbait-titel beantwoorden. De nieuwste update op jouw Xbox biedt vanaf deze week de mogelijkheid om games naar Discord te streamen. Een feature waar we lang op hebben moeten wachten, maar die er nu eindelijk is. Gisterenavond was het dan ook volle bak in de XBNL-Discord en zagen we onder andere streams van onze redacteur evil terrorr en communitylid PlasmatronNL. Heerlijk even meekijken naar hun avonturen in Starfield en tegelijkertijd een beetje hangen in de leukste Discord van de Benelux. Wat wil een mens nog meer (antwoord: een Sea of Thieves-stream natuurlijk)?

Het streamen van games naar Discord is echt iets wat bij de XBNL-community past. Lekker samen van games genieten, beetje ouwehoeren in de besloten digitale kroeg van XBNL en tegelijkertijd niet druk hoeven zijn met het modereren van ongewenste kijkers!

Het streamen van games naar Discord is niet het enige dat de maandelijkse update weet te brengen. Zo is er ook een update toegevoegd waarmee de variabele verversingssnelheid (VRR) specifieker kunt instellen voor gaming of andere ‘entertainment ervaringen’. Verder zijn er updates voor het vinden en inwisselen van Rewards, het ontvangen van meldingen over je wenslijst games, het rapporteren van ongepaste in-game voice chats, het koppelen van nieuwe accessoires en het navigeren door je bibliotheek en installatie wachtrij op PC.

Kortom, weer de nodige verbeteringen waar we blij van worden. Enjoy!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties