Leedvermaak is het beste vermaak als je het mij vraagt. Met de E3 aan de horizon leek het mij wel even leuk om de meest slechte en ongemakkelijkste momenten van de afgelopen E3’s er bij te pakken.

E3 2011: Tom Ca-lancy (Mr. Caffeine)

De kinderachtige irritante gênante host van Ubisofts show in 2011 kon niet eens “Tom Clancy” fatsoenlijk uitspreken.

 E3 2015: Meme

Hoewel Aisha Tyler de Ubisoft shows best leuk en energiek presenteert, leek er vorig jaar wel een steekje los te gaan. Door een beetje leuk te doen bij het publiek en een ietwat nerveuze jongeman, verkleed als Assassin’s Creeds Jacob, aan te spreken probeerde ze en passant een meme te maken. Eerste regel van meme’s: een meme maak je niet, een meme ontstaat.

E3 2010: Battle Tag

Zodra acteur en presentator Joel McHale op podium wordt geroepen om een game te presenteren kun je een aantal cynische grappen verwachten. Als je dan met een idiote game als Battle Tag (Ubisoft) aan komt is het hek van de dam.

 E3 2015: Unravel

Martin Sahlin, creative director bij een kleine EA-studio in Zweden, kreeg de kans om zijn game, Unravel, aan de wereld te presenteren. Dat hij een speciale band en passie voor hoofdpersonage Yarnie had was wel duidelijk, maar of zijn enthousiasme op een goede manier over kwam? Check het zelf, ultimate awkwardenss start vanaf 2:00.

E3 2008: Nintendo’s hele persconferentie

Bij Nintendo weet je het nooit. Het ene jaar brengen ze prachtige shows en het andere jaar laten ze maar weer eens zien dat ze geen idee hebben wat ze doen. Een goed voorbeeld daarvan was de show van 2008 met daarin een flink aantal Wii games zoals Wii Sports Resort en Wii Music, lachen geblazen.

 E3 2015: Jason Derulo

Wat? Ja hoor. Deze jongeman was vorig jaar te vinden op de stage van Ubisoft’s Dance Central 2016. Deze video behoeft geen uitleg en is een 2 minuten en 28 seconden durend spektakel voor elke willekeurige ramptoerist.

E3 2007: Jamie Kennedy

Als je dacht dat je wat slechte presentatoren had gezien dan heb je het flink mis. Acteur Jamie Kennedy presenteerde de show van Activision in 2007. Naast dat hij bezopen het podium op komt maakt hij verschrikkelijk slechte grappen, beledigd hij het publiek bestaande uit gamers en probeert hij gamemakers voor schut te zetten.

E3 2010: Konami being weird

En op het moment dat je gedacht had alles gehad te hebben komt daar Konami om de hoek kijken. Van de japanse uitgevers kun je altijd wel wat rariteiten verwachten, maar deze show slaat alles.

XboxNederland funny and awkward moments van E3 2015

Mocht je het vorig jaar totaal gemist hebben of wil je gewoon nog eens lachen, check onze E3 2015 funny and awkwards moments video

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments