De hysterie rondom het coronavirus gaat door en is nu ook steeds meer voelbaar in de gameindustrie. De E3 2020 is pas in juni, maar door alle hysterie rondom dit virus is niks meer zeker.

Dit jaar is de Game Developer’s Conference al uitgesteld voor onbepaalde tijd (en eigenlijk gewoon gecancelled). Wordt de E3 het volgende evenement wat er aan moet geloven? Zoals jullie misschien al hebben gehoord is er in de Noord-Amerikaanse staat Californië de noodtoestand uitgeroepen en je voelt ‘m al aan komen… de E3 is in Los Angeles, Californië. Gisteren meldde de ESA (Entertainment Software Association) dat de E3 nog op schema lag, maar daar wordt toch aan getwijfeld na het uitroepen van de noodtoestand.

Er is nog niks officieel bekend over een uitstel of afstel vanuit de organisatie van de E3 en het evenement ligt nog 3 maanden in de toekomst (gelukkig). Er komen waarschijnlijk wel meer maatregelen rondom hygiëne. Deze E3 editie wordt waarschijnlijk één van de beste voor Xbox sinds tijden, dus het zou jammer zijn als The Division 2 al op mondiale schaal op het punt staat te gebeuren. Het is maar afwachten of de hysterie doorslaat naar extreme situaties van veiligheid of dat er ergens nog een soort van Hollandse nuchterheid de overhand neemt. We wachten het af!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties