De E3 komt rap dichterbij. De bak waar ze de aankondigingen in bewaren is echter al jaren lekker dan een vergiet en dus liggen er ook nu weer wat geruchten op straat. Ditmaal gaat het over de E3-lineup van 2K.

Op Reddit verscheen plots een lijst met titels die de E3-lineup van 2K Games zou zijn. Nou worden er ook een hoop neppe geruchten verspreid rondom de E3, maar Jeff Grubb van Venturebeat kroop op Twitter in de pen en volgens hem is de lijst helemaal waar.

En dan wordt zo’n lijst ineens interessant. Laten we eens kijken wat er allemaal op staat. Zo staat er een Borderlands spinoff op de lijst. Deze game zou Tiny Tina’s Wonderlands moeten gaan heten. De game zou de klassieke Borderlands combat gaan krijgen en is bij Gearbox zelf in ontwikkeling. De spinoff werd eerder dit jaar al eens geteased en de kans is dus aannemelijk dat we hier volgende week al meer van gaan zien.

De volgende titel is eentje die mijn aandacht te pakken heeft. Deze titel wordt door Firaxis ontwikkeld en zou een soort Xcom met Marvel helden gaan worden. Er zouden ook allemaal grote namen in de cast van voice actors zitten, maar of hier daadwerkelijk stemmen uit het MCU bij zitten is nog maar de vraag.

De laatste game op de lijst zou ontwikkeld worden door Hangar 13, de studio achter Mafia 3. Deze game wordt omschreven als Cthulu meets Saints Row. De codenaam voor deze titel is Volt en de game zou bovennatuurlijke elementen gaan bevatten. Meer is er nog niet bekend over deze titel.

Zit er iets tussen waar jullie warm voor lopen? Over een dikke week zouden we meer moeten weten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments