Survivalgame Green Hell komt in 2020 uit voor de Xbox One

Heb je een enge droom gehad vannacht? Nou dan heb je Green Hell nog niet gespeeld! Die game is namelijk enger dan je engste droom. Geloof je ’t niet, check de creepy trailer.

De opzet van de game klinkt als een slechte B-film, alleen ziet het er in dit geval wel tof uit! Green Hell is een open-world sandbox survival game die zich afspeelt in het Amazonewoud. Natuurlijk moet je zien te overleven. Dat doe je door te jagen en verzamelen. Ook ga je de strijd aan met roofdieren en lokale stammen.

Het weer speelt een onderdeel in de jungle en uiteraard zijn er veel wilde dieren. Gaandeweg de game zal je survivaltechnieken leren om een onderdak te bouwen en gereedschap en wapens te maken om te jagen en je te verdedigen. En zoals de naam al suggereert zit er naast het overleven ook horror-elementen in de game.

Via de roadmap is te zien dat Green Hell ergens in 2020 naar de Xbox One komt. De game is nu al wel te spelen via Steam en voor de komende maanden staan daarvoor updates gepland. Zo wordt het voor spelers mogelijk om zelf gewassen te telen, worden opties voor schuilplaatsen uitgebreid en wordt online co-op aan de game toegevoegd. Waarschijnlijk zitten deze updates ook in de Xbox One versie. Ga jij je leven wagen in de groene hel?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments