Halo Infinite eindelijk getoond met gameplay beelden

Tijdens de stream van Xbox zagen we als eerste dan eindelijk nieuwe beelden van Halo Infinite. We zagen de bekende gebieden die we al eerder in Halo zagen en eigenlijk… zagen we heel veel bekende dingen. Wat was er nieuw?

Zoals je in de trailer hierboven kunt zien ga je aan de slag als de bekende Master Chief en is het jouw missie om AA kanonnen uit te schakelen. Je hebt weer de bekende wapens tot je beschikking met dit keer ook een soort grappling hook waar je naar vijanden toe kunt springen. Dit zal de game ongetwijfeld verticaler maken en dynamischer qua gameplay. We zien ook gelijk de nieuwe en oude vijand bekend van Halo Wars 2, the Banished. Ik kende ze nog niet, maar hebben eerlijk gezegd ook totaal geen indruk gemaakt.

Technisch gezien mag je op de Series X verwachten dat je Halo op 4k 60fps zult spelen met de ”Slipspace engine”. Je kan deze nieuwe Halo ook op de Xbox One spelen waar je ongetwijfeld wat visuele pracht zult inleveren. Uiteraard zit deze titel ook in de Xbox Game Pass, net als alle andere games die je tijdens de stream van Xbox vanavond hebt gezien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments