Draagbare Xbox One X ‘laptop’ te koop

De doe-het-zelver Edsjunk is altijd aan het bouwen. Nu was de X aan de beurt.

Van elke console die tot nu toe zijn uitgekomen heeft hij een draagbare variant gebouwd. De nieuwe Xbox One X kon natuurlijk niet in dat rijtje ontbreken. Natuurlijks is draagbaar een beetje een rekbaar begrip in dit geval. Edsjunk noemt de versies zelf ‘laptops’ inclusief keyboard. Deze nieuwe heeft de klinkende naam XBOOK ONE X gekregen.

Nee, dit is niet het bewijs dat keyboard en mouse ondersteuning al aanwezig zijn op de One. Het keyboard is wat dat betreft nog niet compleet functioneel. Maar is wel klaar voor het moment dat deze ondersteuning er daadwerkelijk is. Het keyboard is dan ook optioneel. Deze laatste versie van Edsjunk’s mods is groter dan de vorige versies. Hij heeft een 21.5 inch 1080p scherm.

Hij is aan de achterkant voorzien van een HDMI uitgang, een power ingang, digitale uitgang en 2 USB poorten. Tenminste, als je de versie zonder keyboard hebt aangeschaft. Met blijft er nog maar één poort over. Aan de voorkant is er naast de originele aan/uit knop nog wel een USB poort te vinden.

De XBOOK ONE X kan je voor zo’n 2500 dollar aanschaffen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments