Binnenkort Rider’s Republic 4 uur lang gratis spelen

Voor de spelers onder ons die hals reikend uitkijken naar Rider’s Republic is er goed nieuws, want van 21 tot en met 27 oktober kan je met de trial aan de gang.

Je ziet het niet vaak meer dat een ontwikkelaar een soort demo biedt om te kijken hoe de game is. Met Rider’s Republic geeft Ubisoft iedereen 4 uurtjes de tijd om lekker los te gaan in de game. Het is gewoon echt de volle game zonder limieten in de levels. Een bijkomend voordeel is dat jouw progressie uit de trial ook gewoon beschikbaar zal zijn in de volledige game.

Gemengde reacties

Tot nu toe horen we nog geen hype om ons heen over Rider’s Republic. De game biedt een hele toffe variatie aan gameplay, outfits en de soundtrack zit zeker snor! Maar wellicht is deze game dan niet aan onze community besteed, maar wel voor de nieuwere generatie gamers. Het is tof van Ubi dat ze de game 4 uur lang beschikbaar stellen, want dat lijkt mij ook wel genoeg om eens te kijken hoe de game speelt. Ik heb zelf nog geen enkele trial of iets gedaan, dus ik ga dit absoluut proberen aankomende week.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments