Op de Gamescom hebben we de game kunnen zien en spelen, zie ook onze preview. Daarin beschreven we al de 5 pijlers van de game. Deze komen nu terug in bovenstaande video.

Outlaw, style, build, speed en crew zijn de vijf pijlers van de game. Dat is meer dan alleen mooie marketings-blabla want het zit in de hele game verwikkeld. Je krijgt voor al deze verschillende categorieën punten na races of freestylen door de stad. Na een drift-race krijg je dus vooral style-punten. Je ontgrendelt binnen al deze categorieën auto-onderdelen.

Tunen

We zien dat je de auto’s van top tot teen kunt aanpassen. Niet alleen visuele zaken zoals bodykits en de kleur van je velgen, maar ook de hele performance. Als je wilt kun je met je start-auto de hele game doorspelen, zolang je hem maar blijft upgraden. Je kunt helemaal losgaan op het afstellen van je auto, maar je kunt ook simpelweg aangeven wat de rijstijl moet zijn, dat gaat van weinig tractie, handig voor driften, naar grip, handig om keihard te racen.

Graphics

De gameplay die we zien in de video is niet van lucht, wat ziet de game er goed uit zeg! Forza 6, Project CARS en Driveclub zien er al gruwelijk goed uit, en Need for Speed doet daar niet aan onder. Ik durf zelfs te beweren dat het samen met Forza 6 een nieuwe lat legt.

3 november is de datum dat de game bij mij op de Xbox staat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments