Het blijft een zoektocht, het vinden van een Series X tegen een normale prijs. Gelukkig zijn er wel wat hulpmiddelen te vinden die je kunnen helpen.

Net zoals velen was ik ook op zoek naar de nieuwe Series X. Niet actief maar mocht ik ergens weer voorraad zien, dan was ik wel van plan om hem te bestellen. Is de wens op de nieuwe Xbox toch wat groter, dan lijkt er niets anders op te zitten dan constant de Bol.com of andere webwinkels te controleren in de hoop op tijd te zijn als er weer exemplaren te vinden zijn.

Gelukkig was XboxNederland communitylid Leon (Epica) zo vriendelijk om ons op Discord een oplossing te bieden. Reden genoeg om lid te worden van onze Discord want dat soort tips, die krijg je alleen daar. De tip is om lid te worden van een Telegram-groep die constant de voorraden bij winkels in de gaten houdt. Zo kwamen vorige week onder andere de MediaMarkt, Amazon, Microsoft Polen en Bol langs met de melding dat er weer voorraad was. Het heeft mij er alvast één opgeleverd.

Dus zoek je nog die begeerde Series X? Meld je dan aan bij de Telegram groep Xbox Series X stockalerts in de Telegram app en wie weet, staat er bij jou de volgende week ook zo’n prachtige zwarte toren te zoemen.

Update 24 maart 2021:
Geadviseerd wordt om ook bij deze Telegram groep aan te sluiten. Deze lijkt namelijk weer net even iets accurater en sneller te zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments