De Series X houdt de gemoederen op dit moment wel bezig. Vandaag weer wat bijzonderheden die Microsoft aan ons heeft onthuld.

Wat direct opviel is dat het team de console nu betiteld als ‘the most-powerful gaming console’. Ze hebben de titel dus omgezet. Eerst riepen ze nog dat het de krachtigste Xbox ooit was maar nu is het speelveld vergroot naar alle gaming consoles. Men baseert zich dan waarschijnlijk op het verschil in teraflops. De Series X heeft namelijk 12 van de TFLOPS waar de concurrent van Sony op 10.28 TFLOPS (met gebruik van overclocking) blijft hangen.

Dit schreef men:

Xbox Series X, de krachtigste gaming conosle, geeft ontwikkelaars de mogelijkheid om hun creatieve visies en dromen te verwezenlijken. Hij komt met een ongekende 12 teraflops aan GPU kracht en zorgt dat nieuwe technologieën en toepassingen zoals hardware-versnelde Direct X ray tracing, variabele rate shading, framerates tot 120 fps en Quick Resume voor meerdere games mogelijk gaan zijn. Alles bij elkaar opgeteld zal dit een nieuw level van betrouwbaarheid, reactietijd, precisie en accuraatheid zoals nooit eerder vertoond in consoles laten zien.

Unreal Engine 5

We zagen al eerder beelden van een PS5 die de Unreal Engine 5 had draaien. Nu is bekend gemaakt dat Senua’s Saga: Hellblade II ook in deze engine gaat draaien. De kracht van de Series X werden dan ook overduidelijk zichtbaar bij de eerste beelden van de game. Beelden die in-engine waren gemaakt en duidelijk de kracht van de Series X lieten zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments