Xbox op de Gamescom met livestream

De E3 hebben nu helemaal gehad en we kijken weer vooruit naar de Gamescom. Wij zullen er zijn, en natuurlijk is Microsoft ook volledig aanwezig!

De Gamescom vindt plaats in Keulen in augustus. Wij van XboxNederland.nl zullen de grens overgaan om voor jullie (en voor onszelf natuurlijk) de nieuwste games te checken. Microsoft heeft aangekondigd dat ze er ook zullen zijn met de Xbox One X en een dikke koffer met games.

Xbox @ Gamescom Live

Zondagavond 20 augustus om 21.00 zal er een livestream zijn waarin we het laatste nieuws horen en aankondigingen van de Xbox One X gaan zien. AceyBongos, de europese Major Nelson, zal samen met z’n duitse collega Maxi Graeff de show hosten. In de show zullen niet alleen verrassingen, maar ook giveaways zitten. Kijken dus op Mixer.

Xbox FanFest

Microsoft zal ook dit jaar een Xbox FanFest organiseren. Het evenement is voor Xbox fans die naar de Gamescom gaan. Het begint op dinsdag 22 augustus, een dag voor de opening van de Gamescom. Binnenkort komt hier meer informatie over.

Xbox Booth

Op de Gamescom zullen gamers voor het eerst met de Xbox One X kunnen spelen op de Xbox Booth. Je kunt daar de games spelen die het komende jaar zullen uitkomen. De Gamescom is van 23 augustus tot 26 augustus te bezoeken voor consumenten.

Gedurende de week zullen er verschillende nieuwtjes en content op Twitter, streams en online verschijnen.

Wie van jullie gaat er nog meer naar de Gamescom?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties