De Game Pass blijft zich uitbreiden. Als deelnemer van de Game Pass Ultimate kan je ook nog wat extra zaken krijgen. Dit liet Microsoft vandaag aan ons weten.

Vandaag introduceert men de Xbox Game Pass Ultimate-voordelen, zodat alle Ultimate-leden van nog meer exclusieve extra’s kunnen profiteren. Vanaf nu krijgen Xbox Game Pass Ultimate-leden regelmatig nieuwe voordelen, waaronder DLC, ingame content en nog veel meer. Alles is gratis en volledig inbegrepen bij het lidmaatschap.

Deze maand is dat onder andere het volgende:

World of Tanks: Mercenaries: Deze multiplayergame is wereldwijd gratis te spelen en draait om tankgevechten uit het midden van de 20e eeuw Begin de strijd met drie krachtige tanks en nog veel meer!

Sea of Thieves: De definitieve piratenervaring. Je vaart, vecht, verkent en plundert als een echte piraat en groeit uit tot een legendarische zeerover. Met de Ultimate-voordelen krijg je gratis zeilen in Ori-stijl, een boegbeeld, een romp en een vlag om je schip te verfraaien.

Smite: Deze goddelijke game is de beste MOBA (multiplayer online battle arena) voor Xbox. De bundel ontgrendelt vijf goden, speciale personage-skins en stempakketten, zodat je in stijl kunt deelnemen aan de strijd der goden. In Smite sluit je je aan bij een community van 30 miljoen spelers en verdedig je je portal tijdens gevechten in het Collesium.

Als Xbox Game Pass Ultimate-lid vind je je voordelen automatisch op het tabblad Xbox Game Pass van je console, in de nieuwe Xbox (bèta)-app voor Windows 10 of in de mobiele Xbox Game Pass-app.

Als je nog geen lid bent van Xbox Game Pass Ultimate kun je je nu aanmelden. Je betaalt voor de eerste maand slechts € 1.

Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console

19 maart

Ace Combat 7: Skies Unknown

Nog nooit zagen luchtgevechten er zo mooi uit en voelden ze zo echt aan. Vlieg door fotorealistische luchten waarbij je de volledige vrijheid hebt. Omdat het weer en de omgeving invloed hebben op je vliegtuig en de scherminformatie, zijn de luchtgevechten realistischer dan ooit. Stijg op en laat zien dat je de beste piloot bent!

Kona

Noord-Canada, 1970. Een vreemde sneeuwstorm verwoest Atamipek Lake. Kruip in de huid van een privédetective om de surrealistische gebeurtenissen in een griezelig dorp te onderzoeken en doe er alles aan om te overleven.

The Surge 2

Je vliegtuig wordt getroffen door een mysterieuze storm en crasht in de buitenwijken van Jericho City. Weken later word je wakker in een verlaten gevangenis in de stad. Daar ontdek je dat er robots op hol zijn geslagen en dat er een donkere nanostorm opdoemt boven de stad. In de uitdagende en keiharde vechtgame The Surge 2 is het aan jou om de verborgen geheimen te ontrafelen.

24 maart

Bleeding Edge – Xbox One X Enhanced / Xbox Play Anywhere

Doe mee met het cybernetische gevecht van de eeuw! Kies je vechter uit een selectie kleurrijke personages uit de rafelranden van de maatschappij: verbrand rubber als de mooie durfal Buttercup met haar afneembare zaagblad-armen, veroorzaak chaos als Black Metal-rocker Niđhöggr met zijn spetterende gitaarsolo’s of maak de straat onveilig als Daemon, de meest gezochte ninja van New York. Kies dan je teamleden en betreed het allesverwoestende strijdtoneel van Bleeding Edge. In deze spannende online brawler is elke vechter mechanisch verbeterd om totale chaos te veroorzaken!

26 maart

Power Rangers: Battle for the Grid

Ervaar de originele Power Rangers-gevechten op een totaal nieuwe manier. In Power Rangers: Battle for the Grid nemen nieuwe en klassieke Rangers het tegen elkaar op in 3-tegen-3-gevechten. Je kunt je vaardigheden ook online op de proef stellen door het op te nemen tegen vrienden en spelers uit de hele wereld. Deze game is elke keer weer verrassend anders. Het is tijd om te morphen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments