De roep bij elke nieuwe Call of Duty is dezelfde, wanneer komen ze weer met een World War 2 shooter?

Battalion 1944

Op de één of andere manier heeft dat tijdperk een grote schare liefhebbers. Is het omdat het voor ons bekende geschiedenis is of omdat we er al zoveel over gezien hebben. Anyway, het lijkt er niet op dat Activision erg happig is om dit tijdperk uit de mottenballen te halen. Niet getreurd want je hebt nu de kans om dit genre weer tevoorschijn te laten komen.

Battalion 1944

Er is namelijk een nieuw Kickstarter project begonnen die de naam Battalion 1944 draagt. Dit is de tweede game die Bulkhead Interactive wil gaan maken, vorig jaar brachten zij al Pneuma: Breath of Life uit. Wat we zien is dat Battalion 1944 veel leent van de originele Battlefield games maar ook Call of Duty en Medal of Honor kan je er in terug zien. Het is terug naar de grendelgeweren in deze multiplayer game waarbij Bulkhead ook een online competitie systeem in het leven heeft geroepen genaamd BattleRank. Het bedrijf zegt de nadruk te leggen op pure skills, geen grinding of exosuits, alleen jij en je vaardigheden.

De game zit nog in het Kickstarter project en zij hopen daar zo’n 100.000 GB ponden mee op te gaan halen. Is de game iets waar jullie interesse in zouden hebben?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments