Het is eigenlijk ondenkbaar maar twijfel je nog over de nieuwe Wolfenstein en weet je niet zeker of het wat voor je is? Dan kan je nu het eerste level uitproberen.

Bethesda heeft namelijk een gratis Trial voor Wolfenstein II: The New Colossus online gezet. Daarin kan je het eerste level van de game integraal spelen. Als spelers achteraf beslissen om de game aan te kopen, dan neem je de voortgang mee.

Wolfenstein II: The New Colossus lanceerde op 27 oktober en werd door ons alvast zeer hoog geprezen. Wolfenstein II is ook genomineerd in verschillende categorieën voor de Game Awards, waaronder die voor Best Game Direction, Best Narrative, Best Action Game en Best Performance (Brian Bloom als BJ Blazkowicz).

Wolfenstein II stuurt spelers naar het door nazi’s bezette Amerika op missie om de bruutste leiders van de overgebleven verzetsbewegingen te rekruteren. Spelers nemen het op tegen de nazi’s op iconische locaties zoals het kleine stadje Roswell, New Mexico, het afgesloten New Orleans en een post-nucleair Manhattan. Gewapend met een indrukwekkend arsenaal aan volledig aanpasbare retro sci-fi wapens, waaronder het nieuwe Dieselkraftwerk, gebruiken spelers nieuwe vaardigheden om zich door legioenen van geavanceerde nazi’s en übersoldaten te knallen in deze expliciete first-person shooter.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments