Na We Were Here en We Were Here Too, is er vorige week een vervolg van deze succesvolle franchise uitgegeven. Behalve dat deze game weer een genot is om te beleven, hebben we nog meer goed nieuws voor je. Je kunt de game winnen! Wat moet je precies doen?

Pracht en praal van Hollandse bodem. De We Were Here-games zijn inmiddels een succesvolle franchise te noemen. Ook het 3e deel, We Were Here Together, werd vorige week goed ontvangen. Onze eigen Jeff en RMNiels hebben inmiddels weten te ontsnappen uit de virtuele escaperoom die Total Mayhem Games voor je gemaakt heeft. De vorige delen waren al goed, maar het nieuwe deel is nog beter. ‘Groter en gevarieerder‘, luidde het eindoordeel, waarna Jeff de game een dikke 8 heeft gegeven.

Hoe kan ik We Were Here Together winnen?

Wil je de game winnen? Dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

  1. Volg ons op Twitter, like onze Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep
  2. Laat weten met wie jij zeker weten uit de virtuele wereld van We Were Here Together weet te ontsnappen!
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Deel (of retweet) het bericht of wordt lid van onze Discord!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot zondag 21 juni 2020 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt uit een digitale grabbelton getrokken en krijgt twee keer een exemplaar van deze game. Eén voor jezelf en één voor je kameraad om de game mee samen te spelen.

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je ons bericht deelt op social media of lid wordt op Discord, dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

Dus, wil jij deze game winnen? Zoek ons dan snel even op via Facebook of Twitter en laat weten met wie jij dit avontuur aan zou willen gaan!

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments