Gisteren lieten wij onze mening over Watch Dogs Legion weten. Die was niet goed en niet slecht te noemen. Maar er blijkt wel een gamebreaker in de huidige versie aanwezig te zijn.

Ik heb van Jeff zelf nog geen meldingen ontvangen dat hij de bug is tegengekomen maar op het net gonst het van de berichten. Het probleem lijkt zich op de Xbox One X na zo’n 6 uur in de campaign voor te doen. Bij de missie ‘I kid you not – 404’ krijgt de game een freeze en krijg je een bericht dat de console af gaat sluiten. Normaliter doet je One X dat als hij te warm wordt.

Ubisoft weet van het probleem af en geeft aan dat ze met een hot fix bezig zijn die ze hopelijk voor het eind van deze week of aan het begin van de volgende week nog live gaan brengen. Veel reviewers zijn ook gestopt met hun review totdat het is opgelost. Maar heb je de game en een One X, hou je console dan in de gaten.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Willy
Willy
2 jaren geleden

Het is niet de eerste keer en zal ook niet de laatste keer zijn, dat er bugs en glitches in een ubisoft game zitten. Heb veel games van hun gespeeld. En het valt wel op op een gegeven moment,