Het is einde dienst bij DedSec. Tenminste, wat updates betreft. Ubisoft trekt de stekker eruit.

In oktober 2020 lanceerde Watch Dogs: Legion waarin de Online Mode die je de kans gaf om nieuwe bedreigingen te stoppen in de Tactical Ops.

Sindsdien is de wereld van Watch Dogs: Legion uitgebreid met een hoop nieuwe content in zowel singleplayer als online. Er werden verschillende speltypen geïntroduceerd, van favoriete speltypen zoals Invasion tot Resistance Mode en een nieuwe versie van Londen als zombie-apocalyps met Watch Dogs: Legion of the Dead.

Daarnaast zijn er nieuwe personages aan de game toegevoegd, zoals Mina Sidhu, een ontsnapt proefpersoon met hersenspoeling, Helen, een gepensioneerde met aardbeiensnoepjes en een taser in haar tas, klaar om een van beide te gebruiken om harten te laten smelten en Darcy, een huurmoordenaar met een sterke band met de London Brotherhood.

Deze zomer keerden ook een oudere Aiden Pearce en Wrench terug in de verhaaluitbreiding Watch Dogs: Legion — Bloodline. Maar nu stopt het. 5.6 was de laatste update voor Watch Dogs: Legion. Het huidige seizoen 4 Rebels-spoor, met 80 rangen, loopt tot 22 januari 2022, gevolgd door seizoen 5 Stripes. Daarna zullen de seizoenen 3 tot en met 5 blijven draaien en terugkeren in de game, zodat je beloningen kunt bemachtigen die je in het verleden misschien hebt gemist.

Maar nieuwe onderdelen gaan we niet meer zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments