Geen idee hoe het met jullie zit maar Watch Dogs 2 is een game waar ik echt wel naar uitkijk. De game heeft een aantal leuke nieuwe ontwikkelingen.

In bovenstaande gameplay video krijgen we een beter beeld van de game. We weten al dat het draait om een Anonymous-achtige organisatie Dedsec genaamd. Zij vechten tegen de opmars van grootmachten die controle over alle informatiestromen willen krijgen. Het speelt zich af in San Francisco, bekend van de Bay en Silicon Valley. Als Marcus, de hoofdpersoon, wandel je rond in deze open wereld. Net zoals in Watch Dogs kan je in deel 2 ook allerlei elektronica hacken en daarmee de benodigde afleidingen regelen.

Wat een prachtige nieuwe feature is, is de co-op mogelijkheid. In de game kan je andere spelers oproepen en ontmoeten en met hen missies volbrengen. De game heeft de gebruikelijke Ubisoft saus, doe missies, hack daar, haal info, schakel die of die uit, enz, enz. De tools die je daar voor hebt zijn wel een stuk uitgebreider. Zo heb je een vliegende drone, taser mines, drone robots die allemaal gericht zijn op het afleiden en uitschakelen van systemen of personen. Marcus heeft daarnaast ook nog eens een 3D printer waarmee hij wapens kan bouwen. Daarnaast is Marcus een ervaren freerunner die met gemak over allerlei obstakels springt. Het belooft dus weer een puzzel en stealth feest te worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments