Tijdens de Developer_Direct van 18 januari 2024 hebben we opnieuw beelden van Visions of Mana gezien.

In de show die een uur duurde was ook Square Enix aanwezig. Het team dat al meer dan 30 jaar aan de Visions of Mana-franchise werkt, heeft tijdens de show een kijkje in de keuken gegeven. Verschillende developers kwamen aan het woord en ook zagen we nieuwe beelden van de game.

Visions of Mana is een fantasy actie-RPG-spel in de Mana-serie. De game komt in de zomer van 2024 naar de Xbox Series X|S. Het spel volgt het avontuur van Val, een jonge man die zijn vriendin beschermt als Soul Guard op haar reis naar de Mana Tree. De Mana-games kenmerken zich door snelle, actie-gebaseerde gevechten, kleurrijke visuals en verhalen die draaien om thema’s van de natuur en de majestueuze Mana Tree.

De eerste Mana-game was Final Fantasy Adventure/Mystic Quest, uitgebracht in 1991. Daarna volgden andere klassiekers zoals Secret of Mana, Trials of Mana en Legend of Mana. De laatste nieuwe hoofdgame in de serie was Dawn of Mana, uitgebracht in 2006. De serie heeft ook verschillende remakes en remasters gekregen, zoals Collection of Mana en Trials of Mana. Toch kunnen nieuwe spelers volgens het team van Square Enix prima Visions of Mana spelen, want voor het eerst in de afgelopen 15 jaar zou een nieuwe verhaallijn geïntroduceerd worden. Hierdoor moet de game ook voor nieuwkomers toegankelijk worden.

Visions of Mana komt in de zomer van 2024 naar de Xbox. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties