Gisteren lieten we het gerucht al zien, The Witcher 2 zou verbeterd voor de X worden. Vandaag is die kogel door de kerk en zelfs meer games dan alleen deze titel.

Maar liefst vier Xbox 360 titels krijgen deze behandeling en het zijn gelijk ook goede titels. Naast The Witcher 2: Assassins of Kings zullen ook Forza Horizon, Fable Anniversary en Crackdown een onderhoudsbeurt krijgen. Daarnaast krijgen deze titels een grafische setting die je meer opties geeft over hoe je de games op de Xbox One X te zien krijgt.

Xbox 360 games die verbeterd zijn voor de Xbox One X draaien op een hogere resolutie en 9 keer de originele pixel aantallen. De kracht van de X zorgt dat de Xbox 360 emulator de games beste versie mogelijk laat zien zonder de game code maar te bewerken.

Keuzes

Als je nu een Enhanced Xbox 360 game speelt op je X kan je kiezen tussen de originele en de enhanced graphics. De enhanced optie staat standaard aan en zorgt dat er betere texture details en antialiasing wordt toegepast. Zet je deze optie uit dan zal de ervaring gelijk zijn aan die op een originele Xbox One of een One S.

In de emulator op je X open je de Xbox 360 Guide, je zoekt de instellingen en selecteert Xbox One X Settings. Daar kan je kiezen tussen Graphics of Performance.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments