Een nieuwe Splinter Cell. Wat zit de gamerwereld daarop te wachten. Elke keer denken we dat hij gaat komen en telkens blijkt het gebakken lucht. Nu ook?

UPDATE: We vermoedden al dat het hier om een grap ging en industrie insider Jason Schreier bevestigt dat inderdaad. Het lijkt, zoals we dachten, om een trollenactie van Julian te gaan.

ORIGINEEL BERICHT:

Gisteren was het de creative director van Ubisoft, Julian Gerighty, die weer wat olie op het geruchtenvuur gooide. In een tweet schreef hij het volgende:

Je zou zeggen dat als een van de eigen directors dit schrijft dat het dan kat in het bakkie is. Even na deze tweet kwam er een tweede lijn waarin werd opgeroepen om de eerdere tweet niet te retweeten want dan zou hij in de problemen komen.

Mede Ubi creative director Dan Hay deed de volgende duit in het zakje en retweette de eerdere tweet gewoon. Het lijkt allemaal een soort grap onder elkaar te zijn en volgens Ubisoft zelf is het gewoon Julian die de boel aan het stangen is. Maar goed, waar rook is… Misschien horen we op de E3 eindelijk het verlossende woord.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments