Truck Driver heeft eerste gameplay trailer

De natte droom van Henk Wijngaard. Wie kent hem en zijn Vlam in de Pijp niet? Lekker trucken, met 2 km per uur verschil je medetrucker inhalen, automobilisten irriteren. Gaat dit allemaal kunnen met deze truckgame?

SOEDESCO heeft de allereerste gameplay trailer onthuld van Truck Driver, de trucking game die hard op weg is naar de Xbox One. In de trailer kunnen spelers een eerste indruk opdoen van alle verschillende mogelijkheden die Truck Driver te bieden heeft. Twee belangrijke aspecten die worden uitgelicht zijn de variatie in klanten en verschillende soorten vracht, en de focus op carrièreontwikkeling in de game.

Ontmoet verschillende mensen
Truck Driver draait voor een groot deel om het ontmoeten van verschillende mensen, die de diensten van een trucker kunnen gebruiken om hun doelen te bereiken. Een van deze mensen is Sven, eigenaar van een houtverwerkingsbedrijf. Sven heeft moeite om mensen toe te laten in zijn leven. Zijn vertrouwen is echter langzaamaan te winnen door transportklusjes voor hem tot een goed einde te brengen, waardoor hij nieuwe soorten vracht uit handen durft te geven. Uiteindelijk groeit het bedrijf van Sven hierdoor steeds groter en groter.

Een groeiende carrière
Met het volbrengen van taken valt natuurlijk ook geld te verdienen, om bijvoorbeeld nieuwe truckonderdelen aan te schaffen en daarmee de looks en prestaties van trucks te verbeteren. Zo kunnen klanten als Sven nog beter geholpen worden. Door klusjes aan te nemen van Sven en de andere lokale ondernemers, kunnen truckers daarnaast verschillende vaardigheden en beloningen ontgrendelen.  Deze verlengen bijvoorbeeld de levensduur van de banden, of zorgen ervoor dat de chauffeur minder hoeft uit te rusten. Kortom, Truck Driver biedt aanstormende chauffeurs alles wat ze nodig hebben op de weg naar succes!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments