De hype train is op full speed nu. We gaan naar de volgende fase. Live Action trailers en films.

Officieel kunnen wij als Nederlandse kijkers niet meer dan de bovenstaande teaser bekijken want de complete film is alleen zichtbaar voor inwoners van de VS via Amazon Prime. Amazon Prime Video heeft  namelijk een live action film op haar kanaal gezet met de titel Tom Clancy’s The Division: Agent Origins.

Deze 30 minuten durende film is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ubisoft en de YouTube talenten RocketJump en devinsupertramp. Corridor Digital heeft vervolgens de productie op zich genomen en vanaf vandaag is deze film te zien. Tom Clancy’s The Division: Agent Origins heeft als hoofdrolspelers Matt Lynch en Sasha Andreev en vertelt het achterliggende verhaal van de vier nieuwe agents die we in de game tegenkomen in hun pogingen om New York City te behoeden voor de catastrofe die daar te gebeuren staat. Regisseurs Adrian Picardi en Devin Graham hebben al eerder met Ubisoft gewerkt aan onder andere de korte Assassin’s Creed film “His Last Hit” en de parkour video’s over deze game.

Gelukkig is er YouTube en na het afspeuren van deze site hebben we de film ook in delen gevonden. Wij hebben ze in de juiste volgorde voor jullie gezet. Enjoy!

1.Pursuit

2. Ashes

3. Conspiracies

4. Escape

 

 

 

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments