Vanaf nu is The Division beta te spelen op de Xbox One. Deze beta loopt tot 31 januari dus heel veel tijd om te spelen heb je niet.

In deze vrij korte periode wil je zo veel mogelijk doen in the Division natuurlijk. Eén van de dingen die ik vooral ga doen is diverse character builds maken. Hiervoor heb je uiteraard aardig wat XP nodig om de level cap te bereiken voordat je met een nieuwe character gaat beginnen. Hieronder heb ik enkele tips verzameld om lekker snel te levelen in The Division.

the division large

Security Missions

Het eerste wat je kan doen in de game is enkele Security Missions doen. Het is optioneel, maar doe deze wel direct. Nadat je deze missies hebt gedaan krijg je een perk waarmee je 10% extra XP verdient bij alles wat je doet. Het is maar 10% maar alle beetjes helpen!

Help mensen waar je kan

In de wereld van The Division kom je met flinke regelmaat mensen tegen die je om hulp vragen. De ene keer vraagt iemand een medkit, de andere wil gewoon een flesje water. Wees niet te zuinig op je spullen maar geef ze weg aan mensen die er om vragen. Elke keer als je iemand helpt ontvang je XP, dus help waar je kan.

Speel missies

Klinkt logisch en dat is het ook. In elke missie krijg je XP en uiteraard krijg je nog meer XP als je de missie voltooit. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe meer XP je krijgt. Je kunt de moeilijkheidsgraad van een missie instellen door de Y knop ingedrukt te houden.

Misc tips

Nog een aantal kleine tips die je in de game kunt toepassen. In de missies die je speelt kan je Intel vinden, voor elk stukje Intel krijg je een XP beloning. Ontdek je nieuwe gebieden in Manhattan dan krijg je ook weer een beetje XP erbij, rondlopen en ontdekken loont dus. Kom je tijdens je wandeling wat vijanden tegen, aarzel niet maar shoot on sight. Voor elke gedode vijand krijg je uiteraard ook XP. Ook zijn er gebouwen waar (nog) geen missies te vinden zijn, maar waar wel Intel of kistjes met loot te vinden zijn. Ook voor dit soort dingen krijg je XP, blijf dus rondkijken en ontdekken.

Dark Zone

De Dark Zone is een verhaal apart. De Dark Zone rank staat helemaal los van je normale in-game rank. Wat wel handig is om te doen, is om eerst een beetje normaal te levelen voordat je de Dark Zone in gaat. De Dark Zone moeilijkheidsgraad schaalt met je in-game level, dus als je als noob in de Dark Zone gaat kom je vrij zwakke vijanden en loot tegen. Schiet niet echt op, ga er pas in als je een aantal levels hoger bent zodat je moeilijkere vijanden tegenkomt (meer XP) en betere loot tegen komt.

Tot zo ver enkele basistips die je makkelijk toe kan passen in The Division. Weet je nog wat tips, zet ze in de commentsectie hieronder. Help elkaar! tot in de Dark Zone boys and girls 🙂

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments