Het is na drie dagen eindelijk gelukt. The Division 2 Raid op console is volbracht. Moet Ubi toch de boel tweaken?

Vorige week schreef ik nog over de bijna onmogelijke opdracht om Operation Dark Hours op console te volbrengen. Op pc was hij allang klaar maar consolespelers kregen het maar niet voor elkaar. Tot afgelopen zondag er het bericht kwam dat een PS4 team het in maar liefst 36 uur eindelijk had geregeld. De tweede run ging al aanzienlijk sneller, zo’n 20 uur. Op de Xbox One is het eerste team erin geslaagd om hem in 17 uur te doen.

Dat is best een prestatie omdat gebleken is dat door het spelen met een controller, de Raid bijna niet te doen is. Volgens een van de spelers die de Raid voltooide ligt het niet alleen daaraan.

Bij de laatste baas en ook de eerste baas draait het om coördineren. Het belangrijkste is dat je een team van 8 spelers hebt die blijven gaan en de juiste strategie volgen. Spelers op de console moeten zich op pure damage concentreren. Headshot damage helpt niet echt als je het hoofd mist.

Die 36 uur was wel inclusief wat breaks tijdens het gamen. De Raid laat dit toe en geeft spelers de kans om op een bepaald checkpoint opnieuw te starten. Caraway geeft verder aan dat de builds vooral op het gebruik van AR en LMG wapens gericht moet zijn.

Ubisoft

Ondertussen overweegt Ubisoft om wel wat tweaks aan te gaan brengen. Op de The Division subreddit is te lezen dat Ubisoft vertegenwoordiger Johan aangeeft dat de Raid misschien wel een aanpassing krijgt. Laten we dat laatste hopen want het is absoluut een frustrerende operatie, zeker als je geen vast team mensen hebt waarmee je hem kan doen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments