Suicide Squad: Kill the Justice League laat post-launch inhoud zien

Ik kijk reikhalzend uit naar de eerste stappen die in in Suicide Squad: Kill the Justice League mag gaan zetten. In de laatste aflevering van Insider laat men zien wat er na de launch nog allemaal uit gaat komen.

De derde en laatste aflevering van de videoserie Suicide Squad: Kill the Justice League Insider, toont meer over deze aankomende third-person actieshooter van Rocksteady Studios.

Suicide Squad Insider Episode 3 beschrijft de gratis seizoensinhoud die je na de lancering van de game kan binnenhalen. Gratis dus! Om het avontuur gaande te houden na de verhaalcampagne, zal elk seizoen worden een thema laten zien rond een ander DC-personage. Daarnaast zien we wat alternative realities die zijn gemaakt door Brainiac en bekend staan als Elseworlds. Vanaf maart 2024 zal in seizoen 1 de komst van The Joker, in de vorm van een Elseworlds-twist aan de iconische DC Super-Villain, te zien zijn. Uitgerust met een door raketten aangedreven paraplu waarmee hij zich door de lucht kan lanceren en over de daken van de stad kan surfen, zal deze nieuwe versie van The Joker het gevecht aangaan met unieke gevechts-vaardigheden en wapens.

Hieronder volgt een momentopname van gratis inhoud in Suicide Squad: Kill the Justice League seizoen 1, met aanvullende details die op een later tijdstip worden aangekondigd:

  • De Joker als een nieuw speelbaar personage
  • Nieuwe Joker-Thema Speelbare Omgeving
  • Twee afleveringen met nieuwe missies, activiteiten en bolwerken
  • Nieuwe Boss Gevechten & Vijand Varianten
  • Nieuw DC Villain-Woodwapens & Gear
  • Nieuwe Riddler-inhoud

Voor het seizoen 2 tot 4 kunnen fans uitkijken naar drie nieuwe speelbare personages, drie nieuwe speelbare omgevingen, nieuwe wapens, thema-uitrustingssets, activiteiten, updates over het midden van het seizoen en meer.

Brainiac

In Suicide Squad Insider worden kijkers ook getrakteerd op de verschijning van acteur Jason Issacs, die de stem van Brainiac in Suicide Squad: Kill the Justice League is, die extra inzicht geeft in de motivaties en de uiteindelijke plannen van het personage. Bovendien breekt de video de sociale functies en de samenwerkingsmodus voor vier spelers van de game verder op, met tips over hoe spelers zich in de game kunnen laten zien door middel van het aanpassen van personages, outfits, rivaliserende beschimpingen en emotes, evenals co-op specifieke beloningen en competitieve elementen zoals mondiale leaderboards.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties