Suicide Squad toont gameplay van seizoen 1 + roadmap

Het eerste seizoen van de post-launch DLC is vanaf 28 maart gratis beschikbaar voor alle bezitters van Suicide Squad: Kill the Justice League.

In het verlengde van de campaign, begint seizoen 1 met Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark die naar een door Brainiac overspoelde Elseworld teleporteren om een alternatieve realiteitsversie van The Joker te redden en te rekruteren. Deze Elseworld-versie van de iconische DC-superschurk is het nieuwste speelbare personage dat zich bij Task Force X voegt. Alle content van seizoen 1 speelt zich af tegen de achtergrond van een steeds veranderende Elseworld-versie van Metropolis, met een vervormd landschap dat opnieuw is vormgegeven naar het evenbeeld van The Joker. In bovenstaande trailer kunnen spelers een eerste indruk krijgen.

Over Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League is een third-person actieshooter en is door Rocksteady Studios ontwikkeld, de makers van onder andere de Batman: Arkham-serie. Speel als Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark en begin aan een onmogelijke missie door Metropolis om de aarde te redden en ’s werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, uit te schakelen. Wil je meer over de game weten? Check dan de XBNL-review.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties