Steelrising, robots in de pruikentijd

Tijdens The Game Awards die gisteren plaatsvonden in Los Angeles, deelde NACON met veel plezier exclusieve nieuwe trailers van twee games waar velen naar uitkijken: Steelrising en The Lord of the Rings™: Gollum™.           

De nieuwe Steelrising-trailer toont nieuwe beelden van deze ambitieuze souls-like game die wordt ontwikkeld door Spiders. De trailer schetst de obsessie van koning Louis XVI voor automata en focust vervolgens op Aegis, de held van de game. Aegis is een automaton die eerder voor het plezier van het hof moest dansen, maar nu functioneert als krijger en de lijfwacht van Marie-Antoinette. In opdracht van de koningin moet Aegis zich een weg banen door een Parijs waarin het wemelt van de machines. Elk gevecht met deze mechanische vijanden is een ware uitdaging waarin de vaardigheden van de speler zwaar op de proef worden gesteld. Want je kunt de loop van de geschiedenis niet veranderen zonder daarvoor een hoge prijs te betalen.

Steelrising vertelt een alternatieve versie van de geschiedenis van 1789: wat als koning Lodewijk XVI, een fervent klokkenmaker, een robotleger had gemaakt dat in staat was de woede van het volk te weerstaan? Dit machtige en wrede leger spaart niemand en bestraft elke opstandeling met geweld. Parijs brandt en bloedt. Mannen, vrouwen en kinderen worden systematisch afgeslacht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments