Onze eigen Spongebob fan Rik werd hier direct heel vrolijk van. Een Spongebob Series X. Het moet niet mooier worden.

Om de release van Nickelodeon All-Star Brawl te vieren, heeft Microsoft twee gloednieuwe Xbox Series X-consoles uitgebracht.

De twee consoles (en de bijbehorende controllers) werden eerder vandaag onthuld in een Xbox Wire-post en zijn voorzien van Songebob Squarepants en Teenage Mutant Ninja Turtles-leider Leonardo op hun behuizing.

De kubusvorm van de Xbox Series X betekent dat de Spongebob console een geniale vondst is. Het kunstwerk plakt gewoon ieders favoriete spons op de doos, waarbij alleen de aan/uit-knop en de diskdrive van de console afleiden van het algehele effect.De controller heeft de rechter analoge stick en de A-knop gebruikt in plaats van de ogen van Spongebob.

Helaas kun je geen van de consoles rechtstreeks kopen, maar als je geluk hebt, kun je er misschien wel een winnen. Tot 24 oktober kun je meedoen aan een sweepstake door simpelweg het officiële Xbox-account te volgen en te retweeten.

Nickelodeon All-Star Brawl lanceerde vorige week voor Xbox-consoles. In deze platformgevechten, in de stijl van de Smash Bros-serie, nemen een aantal van je favoriete tekenfilmhelden het tegen elkaar op.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments