In Senua’s Saga: Hellblade 2 wordt het verhaal verteld van een Keltische krijger en haar zoektocht om de ziel van haar geliefde te redden.

Deze zoektocht is zowel fysiek als mentaal, omdat het de ervaringen van Senua met psychose verkent. In een Xbox Wire-post laat de ontwikkelaar weten dat de studio de afgelopen jaren nauw heeft samengewerkt met psychologen, neurowetenschappers en mensen met ervaring met psychose gevoeligheid.

In Helblade 2 is getracht om deze complexe onderwerpen op een waarheidsgetrouwe manier te portretteren. In de nieuwe game van Ninja Theory vervolgen spelers de reis van Senua. Senua is niet langer alleen in haar zoektocht en spelers zullen in de game in IJsland nieuwe personages ontmoeten.

Om spelers meer te laten weten over Senua, zal er op 9 april om 15:00 uur meer getoond worden van de game en de unieke samenwerking tussen game developers, de wetenschap en mensen met een psychose gevoeligheid.

Het speciale live-evenement is hier te bekijken. Senua’s Saga: Hellblade II is een Xbox-exclusive en wordt op 21 mei gelanceerd op Xbox Series X|S en Xbox Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties