Rapper, zanger Snoop Dogg mengt zich in de Xbox One backwards compatibility strijd.

Snoop Dogg probeert zijn 12,5 miljoen volgers op Twitter en zijn 5.8 miljoen volgers op Instagram zover te krijgen dat een stem gaan uitbrengen op de backward compatibility game poll. Op Twitter laat hij weten dan hij 10.000 stemmen nodig heeft om de American Football game NCAA Football 14 op de lijst van games te krijgen die Microsoft geschikt gaat maken voor backward compatibility.

De NCAA franchise heeft zijn oorsprong in de populaire Madden serie. Beide zijn ze gemaakt door EA. NCAA beslaat het Snoop Dogg and soncollege football terwijl Madden de NFL vertegenwoordigt. Versie 14 was de laatste NCAA Football game die gemaakt is. De zoon van Snoop Dogg, Cordell Broadus, is een wide receiver bij de UCLA Bruins en dat is dan ook de reden dat Snoop Dogg deze game toch wel erg graag op de Xbox One zou willen kunnen spelen.

Op het moment dat Snoop Dogg deze tweet plaatste had de game 4.670 stemmen. Op het moment van dit schrijven stond de teller op 5.901 stemmen. Dus erg succesvol is zijn actie nog niet te noemen.

In de strijd om de populairste backward compatibility titel is Red Dead Redemption van plaats één afgestoten en vervangen door Call of Duty: Black Ops II. Skyrim heeft nog steeds de derde plaats in de rij.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Tom
Tom
7 jaren geleden

Waarom zou ik voor snoobydog stemmen als ik zelf liever iets anders zie:p