Shadow of Mordor was een succes. Lekker hakken en meppen, dat gaat er altijd wel in.

Dit vraagt natuurlijk om een vervolg en die lijkt er nu te komen. Beter nog, het project is al gestart. Op Nerd Leaks is namelijk een profiel van stuntvrouw Lauren Kim online gezet waarop te zien is dat zij aan Shadow of Mordor 2 heeft gewerkt.

laurenkimshadowofmordor2[1]

Om dit bericht nog meer gewicht te geven, na dit lek heeft men het profiel direct aangepast en de bewuste zin verwijderd. Met andere woorden, foutje!! In de lijst is te lezen dat Kim via Blur Studios aan de game heeft gewerkt. Blur is bekend door zijn prachtige video game trailers van onder andere Batman: Arkham Knight, The Division en de Dishonored 2 E3 trailer. Onze zeer aantrekkelijke Lauren is, zoals je in de bijgaande video kan zien, bekend van vele games en trailers. Als we de lijn van games waar Blur en Lauren mee bezig is geweest, doortrekken kunnen we er vanuit gaan dat ze nu bezig zijn met de trailer voor Shadow of Mordor 2. Waarschijnlijk zal WB Interactive deze trailer op de E3 open gooien tijdens de Microsoft of Sony presentatie.

Natuurlijk blijft dit voorlopig nog een onofficieel bericht en heeft nog niemand bevestigd dat dit klopt. Maar mooie madam Kim zal dit niet zomaar op haar curriculum hebben gezet dus met enige zekerheid kunnen we het wel zeggen, Shadow of Mordor 2 komt er aan. Kijken jullie er ook naar uit?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments