Middle-Earth: Shadow of War bevestigd met trailer

Back to Middle Earth?

Update:
Shadow of War officieel bekendgemaakt

Hij is bevestigd en wel met een nieuwe trailer. 24 augustus moet hij uit gaan komen. Het wordt weer ouderwets Orcs afslachten!


Origineel bericht 26-2

Ja, beste lezers. Duiken wij op zondag nog even een interessant nieuwtje op. Het vervolg op Middle-Earth: Shadow of Mordor lijkt namelijk gelekt!

Webshop Target heeft plotseling op zijn website aangegeven dat de sequel  Shadow of War gaat heten. Als we de website van Target mogen geloven, dan komt er een Standard Edition en een Gold Edition. Target heeft waarschijnlijk ook direct op zijn kop gekregen want ondertussen is het item al weer verdwenen. De Gold Edition zou het volgende bevatten:

• Slaughter Tribe Nemesis uitbreiding
• Outlaw Tribe Nemesis uitbreiding
• The Blade of Galadriel story uitbreiding
• The Desolation of Mordor story uitbreiding
• Gold War kist
• In totaal meer dan $125 waard

De Nemesis uitbreidingen hebben nieuwe Orcstammen met nieuwe vijanden, volgers, missies, vaardigheden, wapens, forten en wildernis updates. Oh ja en een Mythic Gear Set.
De story uitbreidingen kennen een nieuwe verhaallijn met verschillende speelbare characters, vaardigheden, zij-missies, vijanden, vrienden en nog veel meer!

De game is echter nog niet aangekondigd door uitgever Warner Bros. Het verhaal draait wederom om Talion en Celebrimbor, de hoofdpersonen uit Shadow of Mordor. Samen gaan zij aan de slag om een nieuwe ring te ontwikkelen die net zo krachtig is als die van Sauron.

Het Nemesis systeem is terug. Dit systeem kreeg veel lof, omdat vijanden die ontsnapten tijdens een gevecht, of van jou wisten te winnen, later sterker terugkwamen en nog wisten wie je was. Daarnaast kon je ook wraak nemen voor vrienden die afgeslacht waren in hun eigen game. Shadow of War zou daarnaast nieuwe stronghold mechanieken kennen en nieuwe special abilities. Klinkt goed!

Zoals we al aangaven is de game nog niet aangekondigd door Warner Bros maar volgens Target komt hij 22 augustus in de winkel. We vermoeden dan ook dat Warner Bros binnen korte tijd met een reactie komt. We houden je op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments