Daar waar Domingo de naam Bucket Boy in de redactie heeft gekregen ( door het slechte geluid van zijn ELITE 800 X) kan het maar zo dat iemand de bijnaam schimmelkop gaat krijgen. 

Ga maar op pad en schaf snel een bus schimmelbestrijder aan want het gaat los in gameland. Turtle Beach roept namelijk de headsets met een uit dertien cijfers bestaand serienummer met de combinaties C16 tot en met C25 zonder (ja ja hoe toepasselijk, de kleur van schimmel)  groene stip eronder, terug. Maar waarom? Volgens de headset fabrikant is er kans op schimmel op de oorschelpen. Er zijn tot op heden zes klachten binnen gekomen over schimmel. Dit is voor de U.S. Consumer Product Safety Commission een reden om ze terug te roepen. Er is namelijk kans op dood en verderf. Het zal gaan om 60.000 modellen die vooral verkocht zijn in de US en Canada maar het kan geen kwaad om, als je deze headset hebt gekocht, even de nummers op je headset te checken. Mocht je toch een schimmelmodel hebben, dan kan je via de instructies op de website van Turtle Beach het ding terug sturen. Op de website van HG kan je schimmelbestrijder bestellen. Succes!

De headset kwam eerder dit jaar op de markt en werd gelanceerd als een speciaal Xbox One model en kost rond de 100 euro.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments