Rocket League, de game die binnen de kortste keren ernstig populair werd, komt ook naar de Xbox One. Iedereen kent onderhand het voetbal spelletje met race wagens wel. Dankzij de lol en goede multiplayer, wordt de game nog steeds gespeeld. Maar waarom komt die Xbox One versie zo laat?

In een podcast gaf Rocket League-maker Jeremy Dunham aan dat Xbox One versie goed vordert. Hij hoopt dat spelers tevreden zullen zijn en dat ze snappen waarom de versie later kwam.

[quote_center]”Sinds onze aankondiging [van Rocket League], werden we altijd al achterna gejaagd met de vraag om de game naar de Xbox One te brengen. Dat hebben we ook altijd gewild. De enige reden dat het niet mogelijk was, is het feit dat we een te klein ontwikkelteam hebben. Dus we moesten echt met maar één platform beginnen per keer.”[/quote_center]

Verder sprak Dunham nog over zaken als achievements, die voor het grootste deel wel gelijk zijn aan andere platformen. Er zijn een paar unieke achievements bij gekomen, maar die wil hij niet allemaal verklappen. Wat hij wel aangeeft is dat als je armadillo voertuigen tegen elkaar laat klappen, dat het een manier is om er één te krijgen.

De game komt op 17 februari op de Xbox One. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kijk er al naar uit. Volgens mij is het echt een heel tof multiplayer spelletje voor een paar potjes per dag. Dan kies ik deze awesome warthog!

warthog rocket league

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments