Resident Evil 4 Remake aangekondigd

De game waarvan we eigenlijk wel wisten dat er aan gewerkt wordt is eindelijk officieel aangekondigd. Resident Evil 4 Remake moet begin 2023 uitkomen.

Dit is typisch zo’n game waar we al tijden over speculeerden. Dat we hoopten en stiekem ook wel wisten dat er aan gewerkt werd. Afgelopen nacht had PlayStation de primeur om de game aan te mogen kondigen en de trailer aan de wereld te laten zien.

In de trailer zien we flarden van de diverse personages uit de game zoals Leon Kennedy, Ada Wong en Ashley Graham. Ook zullen de fans diverse locaties herkennen zoals het dorpje Pueblo, het kasteel en meer. Het lijkt er wel op dat deze remake dezelfde behandeling gaat krijgen als de vorige remakes. Dat betekent dus dat de game vanaf de grond af opnieuw opgebouwd gaat worden, de controls gemoderniseerd worden, de graphics een flinke upgrade krijgen en dat de game niet een rechtstreekse kopie van het origineel gaat worden. Reken dus op een aanpassing in het verhaal, wellicht een aantal nieuwe locaties en nieuwe puzzels.

Ik persoonlijk zit nu al te stuiteren van opwinding. We moeten wel nog even geduld hebben. Resident Evil 4 Remake staat gepland voor 24 maart 2023.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments