Er komen steeds meer aanwijzingen naar buiten dat er toch echt keihard gewerkt wordt aan een remake van Resident Evil 3: Nemesis. Nu schijnt namelijk de cover art van de game gelekt te zijn.

Via Eurogamer komen we bij de onderstaande tweet uit die ons de zogenaamde cover art voor de remake van Resident Evil 3 toont.

De afbeelding is afkomstig van Gamstat die zich bezighouden met nieuwe toevoegingen aan het PlayStation Network. Eurogamer zegt dat ze bronnen hebben die bevestigen dat de afbeeldingen echt zijn.

De veteranen onder ons zien dat zowel Jill Valentine als Carlos Oliveira een behoorlijke make-over hebben gehad en ook de Nemesis, het angstaanjagende monster dat je de hele game opjaagt, is onder handen genomen.

Niet al te lang geleden doken de eerste geruchten op dat men met deze remake aan de slag was en dat we hem zelfs in 2020 al zouden mogen verwelkomen. Capcom zelf heeft echter nog altijd de lippen stijf op elkaar en er is dus ook nog steeds niks bevestigd (of ontkend), dus hou de zoutvaatjes bij de hand. Er zijn zoveel mensen die zo naar deze remake uitkijken dat het ook zomaar een grap zou kunnen zijn. Aan de andere kant lijkt de stijl van de afbeeldingen wel heel erg op die van de remake van Resident Evil 2.

Mocht dit uiteindelijk allemaal waar zijn, dan zou een grote show het perfecte moment zijn om een officiële aankondiging te doen toch? Wat zei je? The Game Awards zijn op 13 december? Wij op de redactie Deze redacteur gaat het in de gaten houden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments